ДА ИГРАЕТЕ РАЗЛИЧНИ ИГРИ ПЕЙНТБОЛ

Има много различни игри за пейнтбол, всяка със своя уникален набор от правила. Ето няколко от нашите лични фаворити:

Елиминиране

Elimination е една от най-основните игри за пейнтбол, които можете да научите и играете. Играчите са разделени на две групи и започват от противоположните краища на полето. Отборите са отговорни за елиминирането на всички свои опоненти, както подсказва името. Това се постига чрез използване на пейнтбол за брандиране на опонента си или принуждаването му да се предаде. На играта може да се даде ограничение във времето.

Знамето е заловен

Предлагат се две версии на Capture the Flag: флаг с два флага и флаг в центъра. Два отбора се състезават за флаг във варианта на централния флаг на пейнтболното поле на играта пейнтбол. Целта на групата е да хване знамето и да го издигне на флаговата станция на противника.

На всяка начална точка е окачено знаме във формата с два флага на Capture the Flag. Отборите трябва да си пробият път до флаговата станция на своя противник и да вземат флага. Отрядът трябва да върне знамето на началната си станция, след като бъде взето.

Защитавай и атакувай

Играчите са разделени на два отбора, нападателен и отбранителен. Броят на играчите може да не е разпределен равномерно. Трудността да се надмине позицията на защитния отбор обикновено се използва за определяне на разпределението на играчите. Нападателите могат да имат предимство с 3:1 или 4:1 пред защитаващите се. Отбраняващият се отбор ще започне на място, което е лесно за защита, като замък или бункер в един от ъглите на полето. Атакуващият отбор ще започне от противоположния край на зоната и ще се опита да премине защитниците. За този тип игра на пейнтбол обикновено се посочва ограничение във времето. Играта се приключва, когато един от отборите бъде елиминиран или атакуващият отбор изпревари целта. Защитниците също могат да спечелят играта, ако продължат да играят, докато часовникът изтече.

Тронът на хълма

King of the Hill е подобна на играта, която сте играли като младеж. Двама играчи се бият един срещу друг в мач един на един, а победителят остава на терена и се изправя срещу следващия участник. След като всеки има ред като крал на хълма, се обявява победител.

Bomb Squad е група от хора, които са били

На един отбор (злите момчета) се дават бомби, които да се скрият из цялото поле в отряда за бомби. В зависимост от размера на групата и зоната за игра, броят на експлозивите ще варира. Противоположният отбор (отрядът на бомбите) влиза на терена, след като всички бомби са поставени и мачът започне. Мисията на отряда за бомби е да открие всички бомби и да ги върне в началната им точка. Злите момчета се опитват да защитят поне един експлозив, докато времето изтече.

Пейнтбол с ниско въздействие

Splatball е по-добър начин за деца и възрастни да играят пейнтбол! Понастоящем се концентрираме върху оборудване за пейнтбол с ниско въздействие, а пейнтболите са по-малки, по-леки и по-деликатни от обикновените топки за пейнтбол. Пейнтбол с калибър 68. Тези пейнтболни топки жилят по-малко, когато ударят земята, което прави събитието по-приятно за всички!

Пейнтболът с ниско въздействие се превърна в една от най-популярните парти дейности в Минесота. Оборудването под наем и пейнтболите са по-леки, по-малки и по-приятни за използване. Пейнтболът е начинът, по който е предназначен да се играе. Забавно! Нашият опит с пейнтбол няма да ви остави с големи синини или рани! Изживейте прилива на адреналин от конвенционалния пейнтбол с минимален дискомфорт!

Типичен пейнтбол, изстрелян с традиционно темпо, има около една трета от силата на удара на пейнтбол с нисък удар, изстрелян с конвенционална скорост. Топките за пейнт с ниско въздействие се чупят по-бавно, причинявайки 68 процента по-малко ужилване от стандартните топки за пейнтбол. Нашите пейнтболи в крайна сметка намаляват „фактора на ох“. За разлика от много топки за пейнтбол на открито, нашите уникални топки за пейнтбол са нетоксични и се измиват от дрехите ви.

Пейнтболът с ниско въздействие е страхотно забавление за всички възрасти, но не се заблуждавайте от други пейнтболни игрища в Минесота, които популяризират „пейнтбол с ниско въздействие“. Те използват пружинни пластмасови пистолети, които са евтини. Преди дори да успеете да стреляте, тези пластмасови пистолети с помпа често засядат и чупят пейнтболи в оръжието.

Splatball: Minneapolis Paintball е едно от малкото заведения за пейнтбол в Минесота, които предлагат истински пейнтбол с ниско въздействие с настоящите полуавтоматични оръжия. Единственият сертифициран техник на Planet Eclipse в района тества и поддържа всяко от нашите огнестрелни оръжия. Играйте пейнтбол днес, без да жертвате забързаното, изпомпващо адреналин действие от миналото. Нашата цел е да дадем най-безопасното и приятно пейнтбол изживяване в Минесота!

Back To Top