Какви са някои от различните видове игри на пейнтбол?

armotech-paintball

Елиминиране

В тази игра действието продължава, докато единият отбор не бъде напълно елиминиран от състезанието. Може да се играе и индивидуално, като победителят се определя от това кой остава в края на играта.

Capture the Flag е популярна игра.

Когато играете тази отборна игра, целта е да преминете на територията на опонентите си, да вземете знамето им и да го върнете в базата си на операции. Алтернативна стратегия е да победите противниковия отбор, като елиминирате всички негови членове от играта.

Сценарий

В тази категория има голямо разнообразие от игри, всички от които включват създаване на конкретна ситуация и определяне на конкурентни цели на всеки член на отбора. Например, при сценарий „VIP“, един отбор се опитва да придружи определен играч през терена до определена крайна точка, докато противниковият отбор се опитва да елиминира този играч от състезанието. Често сценариите се основават на реални военни ситуации, които са се случили.

Speedball

Тази категория обхваща всяка игра, играна на специално поле за скоростен топка, което е по-малко, по-плоско и лишено от покритие, различно от изкуствени бариери, стратегически поставени през целия курс. Това е по-малко специфичен тип игра, отколкото общ стил на игра. Целта е да разпознаете и възнаградите работата в екип и агресивната тактическа игра над стелт и издръжливост.

В допълнение към тези големи и малки вариации, много игрища за пейнтбол имат свои собствени уникални обрати как да играете пейнтбол. Открийте кои видове игри са налични на терена, като посетите уебсайта им или като попитате кога пристигате на терена. Освен това, след като излезете на бойното поле на пейнтбола, проверете нашите съвети и стратегия за пейнтбол, за да научите как да изведете играта си на следващото ниво!

Back To Top