Как да си направим домашен пистолет за пейнтбол (и защо никога не трябва да правите това)

Създаването на вашите пейнтболни принадлежности “Направи си сам” не е просто или евтино, но много играчи го правят за чиста радост.
Не е умна идея да направите своя пистолет за пейнтбол. Ще ви предупредим веднага, че това е нещо, което никога не трябва да правите. Много по-добре е да резервирате чрез нашия уебсайт, ако искате да играете пейнтбол на ниска цена.

Още ли си тук? Добре, предполагам, че нищо не мога да направя. Направете своя маркер за пейнтбол, граната и поле с нашия урок „не следвай при никакви обстоятелства“.

Какъв е механизмът на пистолета за пейнтбол?

Значи сте избрали да се противопоставите на логиката и да създадете пистолет за пейнтбол? Преди да започнем да създаваме такъв, първо трябва да разберем как функционира пистолетът за пейнтбол.

Маркерът за пейнтбол е съставен от различни части. Цевта на пистолета за пейнтбол, понякога известна като „стреля край“ от професионалистите, вероятно е позната на всички. Натискайки спусъка, се надявате на пейнтбол, който да изстреля от стрелящия край. Освен ако не носят защитно оборудване, никога не насочвайте стрелящия край на пистолета си за пейнтбол към живи същества.

Какъв е най-добрият начин за производство на пистолет за пейнтбол?

Силата на взрив от газ изтласква топки за пейнт от цевта. Докато механизмите на истинския пистолет за пейнтбол са по-сложни, ние се интересуваме само от изработването на прост модел. Ще ви трябват четири елемента, за да изградите своя прост пистолет за пейнтбол: цев, спусък, взрив на газ и топка за пейнтбол.

Барелът е най-лесното нещо за изработка. Ще ви трябва дължина на твърда тръба и PVC вероятно е най-добрият ви вариант. Съответствието на диаметъра на тръбата с размера на пейнтбола е от решаващо значение. Нормалната топка за пейнтбол е с калибър 0,68, което означава, че има диаметър 0,68 инча. Ще ви трябва PVC тръба само с размер по-голям от 0,68 инча в диаметър. Ако топката за пейнтбол е твърде малка, тя няма да се запали. Ако приливът на въздух е твърде голям, той ще циркулира пейнтбола, което го прави непредсказуем и неточен.

След това ще ни трябва PVC клапан. Това ще служи като наш „спусък“, което ни позволява да избираме кога избухването на въздуха от бутилката ни достигне цевта на PVC тръбата. Закрепете клапан към единия край на PVC тръбата с помощта на електрическа лента, за да я направите херметична. С помощта на електрическа лента свържете противоположния край на клапана към отвора за пиене на празна пластмасова бутилка.

Последният етап е да локализираме нашия „излив на въздух“. Ще използваме ръчна помпа, подобна на тази, използвана за напомпване на гума за футбол или велосипед. Ще трябва да пробиете дупка в дъното на пластмасовата си бутилка и след това да свържете края на помпата към нея. Ще трябва да го залепите отново, за да стане херметичен.

Вашият пейнтбол пистолет вече е готов! Въздухът ще пътува в пластмасовия контейнер, когато натиснете ръчната си помпа, но клапанът ще й попречи да избяга в цевта. Изпомпайте бутилката си за пейнтбол, пуснете топка за пейнтбол в PVC тръбата, уверете се, че “стрелящият край” е насочен далеч от всичко или някой, който не искате да счупите, и след това отворете клапана, за да стреля. Съветваме ви да не преизпомпвате бутилката си, особено по време на първите няколко инжекции.

В пейнтбола какво представляват фиксаторите?

Пейнтболът ще се изтърколи от цевта, освен ако не го насочите нагоре, което е един от недостатъците на този DIY пистолет за пейнтбол. Това се нарича разгръщане и е не само неудобно, но и смущаващо.

Това е моментът, когато терминът “задържане” влиза в игра. Топките за пейнтбол не излизат от пистолета, докато не се дръпне спусъкът, благодарение на фиксаторите. По-голямата част от задържанията са ясни. Пейнтболът се държи на място от еластично парче пластмаса, което се отдалечава от пътя, когато топката за пейнтбол е изстреляна. Стопите за пейнтбол могат да бъдат закупени евтино онлайн или направени сами, ако сте креативен тип.

Каква е работата на минипушката за пейнтбол?

В този момент нещата започват да стават смешни. Когато можете да създадете MINIGUN за пейнтбол, защо да правите пистолет за пейнтбол? Гореспоменатият пистолет за пейнтбол вероятно изстрелва една или две топки за пейнтбол всяка минута. Стотици, ако не и хиляди топки за пейнтбол могат да бъдат изстреляни всяка минута с минипушка. Той работи чрез бързо въртене на не една, а шест варела. Всяка цев загребва топка за пейнтбол от резервоара за боеприпаси и я изстрелва, докато се върти наоколо.

Някои амбициозни престъпни мозъци са създали своя мини пистолет за пейнтбол, но това изисква много отдаденост и инженерни умения.

Back To Top