Пет точки, които да ви помогнат да спечелите игра на пейнтбол

Пейнтбол се играе за победа, независимо дали сте опитен ветеран или новодошъл, който изпробва спорта в Delta Force. Някои хора се увличат в сложни стратегии, които могат да отклонят фокуса от това да се забавлявате и да се свързвате с приятелите си, така че ние очертахме пет ключови съвета, които трябва да имате предвид, когато играете в Delta Force Paintball, които се надяваме да ви помогнат вие се забавлявате добре, като същевременно гарантирате победата на вашия отбор!

  1. Сътрудничество и комуникация

Установете зрителен контакт със съотборниците си. Ще постигнете по-голям успех като отбор, отколкото като индивид, ако общувате със съотборниците си, особено когато изпълнявате офанзивни движения. Пейнтболът е отборен спорт, който изисква всеки в отбора да участва, за да спечели. Така всеки трябва да разбере позицията си.

Можете да удължите живота си, като разпределите роли и останете с членовете на екипа си, вместо да бягате. Като се справите сами, улеснява противниковия отряд да ви елиминира. Ще имате по-голям шанс да попречите на противниковия отбор да изпълни целта си, като тактически поставите колегите си на важни позиции и ще завършите своята по-рано! Така че, винаги не забравяйте да си сътрудничите с вашите колеги.

  1. Продължете да се движите (и се движете умно)

Бъдете винаги в движение. Стоенето неподвижно или оставането в една и съща зона за продължителен период от време ще предупреди противника за вашето присъствие и скоро ще се движи във вашата посока. Също така е от решаващо значение да преминете през игровата зона до място, където можете да бъдете по-полезни на ваша страна; стоенето на мили зад всички действия няма да помогне на вашия отбор и няма да сте в обхват, за да унищожите врага.

Когато се прехвърляте на нова критична позиция, не забравяйте да отидете тихо, за да можете да останете под радара толкова дълго, колкото е възможно. Винаги е за предпочитане да останете хладни и да се слеете с обкръжението, когато сте в средата на борба. Вместо да се втурвате без план за атака, използването на отклоняващи тактики за подвеждане на врага обикновено е най-добрият вариант.

  1. Обърнете внимание на заобикалящата ви среда.

Следете какво се случва около вас. Не забравяйте, че вражеският огън ще идва от много посоки, така че не прекарвайте цялото си внимание върху един регион на игралната зона или един конкретен противник. В крайна сметка ще бъдете хванати, ако имате зрение в тунел. Полезно е да направите ментална карта на игралната зона и да ловите важни скривалища, където врагът може да създаде магазин. Това също ви позволява да изброите местата, които вие и вашият екип можете да отидете, ако е необходимо. Да останеш една крачка пред опозицията ти дава предимство пред другия отбор.

  1. Използвайте елемента на изненадата в своя полза.

Използвайте елемента на изненадата в своя полза. Като обърквате опонента си, вие увеличавате шансовете си да го елиминирате. Опитайте се да дойдете отзад една част на капака и да стреляте с куршуми към опозицията, след това да се гмурнете и да преминете към друга част от тялото. Вниманието на опонента ви ще бъде привлечено от зоната, където сте стреляли преди, което ви позволява да го хванете неподготвен от новото си местоположение.

Гранатите са фантастични за разсейване на противника, позволявайки на вашите съюзници да маневрират на нови места и засилват атаката ви за играчи на възраст 18 и повече години.

  1. Бъдете оптимисти и се забавлявайте!

Пейнтболът е много забавен! Играта на пейнтбол с приятелите си е фантастично изживяване, така че поддържайте щастливо отношение през целия ден. Веселото отношение ще повиши морала на отбора и ще мотивира съотборниците да се придържат към вашия тактически план.

Ако позволите на негативните идеи да се промъкнат, това ще доведе до влошаване на играта ви и е по-вероятно да станете очевидна цел. Това няма да помогне на вас или на вашия отбор да спечелите играта.

Back To Top